Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar la experiencia de navegación del usuario. Si continuas navegando consideramos que aceptas su uso. Puedes cambiar la configuración u obtener más información aquí Más información Acseptar
Mis Reservas
¿Has olvidado la contraseña para acceder tu cuenta? Introduce tu e-mail de usuario. Te enviaremos un correo electrónico con tus datos de acceso a la web. E-mail Cancelar
Nueva reserva
ACTIVIDADES Seleccione las fechas Fecha entrada  Fecha salida

7 Pobles

C/ Major, 28 El Boixar Pago directo Pago directo
Turismo Activo 7 Pobles
7 pobles: descobreix un territori increíble Deixa que t'ajudem a descobrir el nostre impressionant territori. Tria la teva ruta per la Tinença de Benifassà i Els Ports i nosaltres farem que sempre recordes esta experiència Què és? La Ruta dels 7 Pobles de la Tinença de Benifassà es una ruta circular que uneix els 7 pobles de la Tinença i recorre camins i senders de gran bellesa paisatgística i de gran valor natural. La ruta te el seu punt d’inici i final al bonic poble el Boixar.

Els 7 Pobles neix amb l’objectiu de donar a conèixer les muntanyes del nord de Castelló i discorre pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà a través d’un recorregut que combina esport, natura, cultura i descans.
La ruta te dos variants i les dos es poden fer tant caminant com corrent, cadascú és lliure de triar la més adient a les seves possibilitats. Es recomana, per a poder gaudir la ruta en tranquilitat, de fer-la en 3 dies ja que així podreu estar més en contacte amb l’especial singularitat de la Tinença. La ruta no està marcada en la seva totalitat, és imprescindible l’ús del mapa i del GPS, tantmateix trobareu de tant en tant marques amb la forma del 7, senyals de PR, de GR i fites.

La data que tries serà el primer dia de la reserva.

.PACKS 7POBLES *
TRIA LES ETAPES PER A REALITZAR LA RUTA
RUTA 2 ETAPES: 81 € Allotjament 1 nit en MP + Forfet + Trasllat maletes
RUTA 2 ETAPES: 116 € Allotjament 2 nits en MP + Forfet + Trasllat maletes
RUTA 3 ETAPES: 166 € Allotjament 3 nits en MP + Forfet + Trasllat maletes
RUTA 4 ETAPES: 214 € Allotjament 4 nits en MP + Forfet + Trasllat maletes
RUTA 5 ETAPES: 271.5 € Allotjament 5 nits en MP + Forfet + Trasllat maletes

3 REGNES BTT
Ruta ciclo-turista en BTT que discorre pel Parc Natural dels Ports, pel Parc Natural de la Tinença de Benifassà i per la comarca del Matarranya. Una ruta d’autèntic BTT que et descobrirà l’encant del Massís “del Port”, els magnífics paisatges feréstecs de la “Tinença de Benifassà” i la tranquil · litat del Matarranya.
Aquesta ruta discorre per camins i senders perfectament ciclables però no està senyalitzada expressament, així que, haureu d’anar amb el mapa i el GPS per poder orientar-vos adequadament.
Tenim dues modalitats de ruta:
En 2 etapes: Dissenyada per a aquells que volen gaudir d’un autèntic cap de setmana de BTT per unes muntanyes de somni.
En 3 etapes: Dissenyada per a aquells que tenen menys pressa i volen gaudir d’una travessa de gran recorregut per 3 regnes.
El pack inclou mapa, briefing de la ruta, samarreta tècnica de la marca TUGA, mitjons tècnics de la marca LURBEL, obsequis NUTRISPORT, GPS Garmin Dakota 20 amb el track en cas de no disposar de propi (lloguer 5€ dia)
Els serveis i els preus també són els mateixos en les dues rutes. Cal destacar el nostre servei de recollida en estació de trens, així vosaltres només heu de gaudir del viatge sense haver d’agafar el vostre propi vehicle.
Tenim un servei d’organització de rutes i acompanyaments que els pot servir d’ajuda si té algun interès en visitar llocs concrets, nosaltres ens encarreguem de que gaudiu del paisatge i del recorregut.
La ruta està pensada per fer-la en 3 o 2 etapes i sempre dormint en el mateix lloc, així no heu de pensar a transportar l’equipatge ja que sempre ho tindreu a punt.
Per escurçar o allargar les etapes ens ho podeu indicar i nosaltres ens encarreguem d’organitzar tot.


PACKS 3regnesbtt *
TRIA ETAPES, NITS I TIPUS D'HABITACIÓ
RUTA 2 ETAPES: 81 € Allotjament 1 nit en MP en habitació amb bany propi i llit + Forfait
RUTA 2 ETAPES: 75 € Allotjament 1 nit en MP en habitació de refugi + Forfait
RUTA 3 ETAPES: 123 € Allotjament 2 nits en MP en habitació amb bany propi i llit + Forfait
RUTA 3 ETAPES: 111 € Allotjament 2 nits en MP en habitació de refugi + Forfait

A més, ofertem els serveis de guiatge tant de senderisme com de BTT. A jornada completa (120€) i a mitja jornada (80€)